2009-08-19

szóval most ez van:

Szia!
A(z) http://fazakasg.blogspot.com/ címen lévő blogodról feltételezhető, hogy spam jellegű tevékenységet folytat. Ha ez nem így van, a helyesbítéshez kérj felülvizsgálatot a(z) http://www.blogger.com/unlock-blog.g?lockedBlogID=2651559837393582179 weboldalon lévő űrlap kitöltésével.
Felülvizsgálat hiányában blogodat 20 napon belül töröljük. Ez idő alatt az olvasók egy figyelmeztető oldalt fognak látni. Kérésed kézhezvétele után blogodat két munkanapon belül felülvizsgáljuk, és zárolását feloldjuk. Ha a felülvizsgálat megállapítja, hogy a blog nem folytat spam jellegű tevékenységet, a blog zárolását feloldjuk, a Blogger irányítópultján látható üzenet pedig eltűnik. Ha ez a blog nem a tiéd, akkor semmit nem kell tenned. Ha vannak más blogjaid is, azokat ez az intézkedés nem érinti.
A spamet automatikus osztályozórendszerrel szűrjük. Az automatikus spamészlelés természetéből adódóan tökéletlen, és olykor helytelenül jelöl meg a tiédhez hasonló blogokat. Az esetleges hibáért elnézésedet kérjük. Ilyen rendszer használatával azonban több tárhelyet, sávszélességet és mérnöki erőforrásokat tudunk a hozzád hasonló bloggereknek biztosítani – a spamküldők helyett. További információt a Blogger súgójában találhatsz a következő webhelyen: http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=42577
Köszönjük a megértésedet és a spamellenes munkánkhoz nyújtott segítségedet.
Tisztelettel:
A Blogger csapata
Ui. Emlékeztetőül: Ha nem kérsz felülvizsgálatot, 20 napon belül töröljük a blogodat. Felülvizsgálat kéréséhez kattints erre a linkre: http://www.blogger.com/unlock-blog.g?lockedBlogID=2651559837393582179

11 megjegyzés:

laan írta...

kértem a felülvizsgálatot...ha igaz, két nap múlva újra látszik a Poszt

Katjusa írta...

és mi alapján feltételezik ezt??

Szilágyi Szabolcs írta...

Furcsa. Nekem most is látszik a Poszt. Vagy ez nem az? :S

Biró Roland írta...

mert szerző vagy

Kepes Jozsef írta...

A konkurencia ténykedése miatt van ;-)

janda írta...

hehehe a google blogger csapata nagyon tud! Egyszer rólam is megállapították, hogy spam vagyok szerintük mert, hogy gyanúsan sokszor nyitok meg blogokat :-)..úgyhogy eltiltottak bármely blog megtekintésétől egy napra amíg kivizsgálták feltételezett spamságomat:-)))

Szilágyi Szabolcs írta...

Köszi Roli, időközben rájöttem. :)

laan írta...

mert mind spamok vagyunk, de Janda már duplaspam! :))

juditny írta...

én is spam akarok lenni... :)

mindenesetre mindennap csinálj mentést a kódról, laan úr!


.

G írta...

tuul jool muukodik a blog, biztos ezer link meg muhold mutat raa.
hiresek vagyunk!!!!

sisi/ Feltóti sándor írta...

szerintem Baracs a lugas a dologban, vagyis lúdas...
lehallgatják a spamja/einkat...
este midőn az e-mailekehez akarék hozzászólni, visszajöttek a szellemes és elmés hozzászólásaim