2009-08-24

Most még mindig itt tartunk

Blogod ütközik az Általános Szerződési Feltételekkel.
Blogodat az Általános Szerződési Feltételek lehetséges megsértése miatt zároltuk - jelenleg csak a szerzők férhetnek hozzá.
A Blogger egy díjmentes szolgáltatás, mely a kommunikációt, önkifejezést és szólásszabadságot szolgálja. Álláspontunk szerint a Blogger elősegíti az egészséges eszmecserét és kapcsolatteremtést, valamint jótékony hatással van az információk elérhetőségére.
Ezen értékeket csak úgy őrizhetjük meg, ha gátat szabunk mindazon visszaéléseknek, amelyek veszélyeztetik a szolgáltatás biztosítását, és a szólásszabadságot, amelyet előmozdítani igyekszik. A Bloggeren tárolt tartalmakra vonatkozó szabályokat azért hoztuk létre, hogy biztosítsuk azok törvényi előírásoknak való megfelelését, és tovább javítsuk a szolgáltatás minőségét.
Ha úgy véled, hogy blogod letiltása tévedésen alapul, a következő linkre kattintva kérheted a kézi átvizsgálást. A kérelem elküldése után egyik munkatársunk ellenőrzi a blogodat, és legfeljebb két napon belül megteszi a szükséges lépéseket.
A zárolás feloldására vonatkozó kérésedet megkaptuk (beérkezésének dátuma: 2009. augusztus 18.). Türelmedet kérjük, amíg a blogot megvizsgáljuk, és megállapítjuk, hogy csakugyan nem sérti a tartalmi irányelveket.

12 megjegyzés:

Poszt írta...

A két nap most már kezd egy kicsit elhúzódni. Köszönjük "egyik munkatárs"
Remek munka!

sándor zsolt írta...

???

Katjusa írta...

ez kész:)

Névtelen írta...

Akkor most várjuk a felszabadítást.

laan írta...

előveheted a csodalámpádat - hátha....! :)

Altnőder Emese írta...

nem én voltam!!!

Névtelen írta...

Aztán majd a Dzsinnemet is robotnak nézik.

laan írta...

pedig elég partizánakciónak tűnik!!!

dupla spam - dupla robot

sisi/ Feltóti sándor írta...

na, ezt tessék lementeni, mert ez már mindennek a teteje, mert egy magyarországi fontoskodó faszkalap apukájától átörökölt diktatorikus ösztönétől áthatva úgy érzi, Aczél elvtársat játszhat itt! Húzzon a kurva anyja telebeszott picsájába!!!!

BetegSrác! írta...

Asszem Laan, erős a konkurencia és most próbálnak meg lenyomni. :)
Ezt pedig kedvenc korrupt világomban biztosan a blogger aranyos/vézna/szemüveges és igen alul fizetett programozói által próbálják elérni. Szerintem az lenne a legjobb, ha átutalnál nekem 1millióóóó dollárt és én majd besétálok egy szép nagy fegyverrel és azt kiáááááÁltom, hogy asztalhoz vissza BÉÉbI! :)

Demeter írta...

Aaa, nem hiszem hogy "egyik munkatars" lenne. Inkabb valami gepi algoritmus. Ilyenkor buszkenek kell lennunk, hogy kilogunk a sorbol:)

laan írta...

úgy értettem Dimi, hogy az "egyik munkatárs"-nak kellene felszabadítania a Poszt-ot
de szarik rá