2009-05-27

Cím nélkül



A minap töröltettem magam seperc alatt a Magyar Fotós Bázisról. A dilettáns oldaltulajdonosok az esküvői fotográfiát nem tekintik a magyar fotográfia részének. Dühöngök még mindig. Lehet, hogy ez is egy esküvői vagy családi vagy privát kép? Ki dönti el? A Magyar Fotó Bázis Operátor teamje? Ha feltöltöttem volna, törlik, mert menyasszonyi ruhában van rajta valaki? Szarok a magyar fotográfiára.

20 megjegyzés:

Vedres Ági írta...

ez minden így együtt, különben is a menyasszony is azon gondolkodik, hogy szarjon-e az esküvőre vagy a pasija egy szar alak, vagy se, meg persze erre az egészre, amin dühöngsz :)

Katjusa írta...

nem ismerem az általad említett oldalt, de csak azt tudom mondani, hogy ne tekintsd mérvadónak a tendenciát egyetlen oldal idióta megnyilvánulása miatt. Ha belegondolok, hány oldalt hagytunk már ott a szűklátókörűség és korlátoltság miatt;D...persze csinálhatnak akármit, sőt, bármit, az esküvői fotográfia, mint minden más fotográfia is része a magyar fotográfiának. Kis közösségekben mivel hülyítik egymást az arcok, az már megint más kérdés:D
(én már meg is lepődnék, ha a képeimet elfogadnák úgy, ahogy vannak valamelyik hivatalos magyar fotós kommjunitiszájton;D...)

tothabri írta...

Én rákerestem a bázisra. Szerintem jobb is, hogy eljöttél, nem mondhatni, hogy színvonalas lenne. Amúgy az volt a gond, hogy nem voltak hajlandók esküvői fotós kategóriát nyitni? Fura, mert abból amúgy is sok van, és több értelme lett volna, mint a "makrofotósok"-nak. Esetleg "kökörcsínyfotós" kategóriát is ajánlhatnánk nekik! :-) Sajnálhatják, mert az olyan esküvői fotós, aki olyan képeket készít, mint ez itt, kevés van! Gratulálok hozzá, nagyon tetszik!

Névtelen írta...

aki(k) azon az oldalon kilogatjàk a szakértelmet ugyan olyan jo minöségü semmirekellö, semmirenemjo ugarmagyarok akik màshol, mindenhol 'döntenek'. addig éreztem itt jol magam, mig nem kellett valamit elintéznem, amiben mindeféle hivatalcsödörökre voltam ràutalva. azota tele van ezzel az orszàggal a faxom. egyébként a közember sem jobb. tegnap a tihany kompon, ahol öt méteres tàvolsàgra ki van tàblàzva, hogy 'dohànyozni tilos' àll a magyar a tàbla alatt és cigizik cool. itt senki nem törödik semmivel, senkivel, csak leadjàk a szakértöt. ezek nem kérdeznek semmit, mert mindent tudnak elöre a priori.

Mácsai Ferenc írta...

Én tök egyet értek a névtelennel, meg mindenkivel aki előttem szólt már, csak nekem van nevem is.:)

juditny írta...

miért is kell neked egy fotós bázis (alap, kiindulási pont, akármi, ráadásul nagybetűs és magyar is...), amikor a bázis - többek között - Te vagy...?

.

Sándor Zsolt írta...

Nyilván azzal van a "baj", hogy míg a műfaj az általánosan gyakorolt formájában valóban - a szó pejoratív értelmében is - privát fotó (azaz csók & könny, nyál & szirup), addig te alázattal és alkotó módon viszonyulsz hozzá.
Szóval nevör májnd.

YAN írta...

A sztori nem, de a kép nagyon frankó!

vera fehér írta...

most akkor pletykáljunk! :D
nekem az a bajom azzal a szájttal, hogy egyszer, mikor beléptem, még többet reméltem az egésztől, mint kellett volna, és meghívtam egy csomó embert. azóta azok, akik nem regeltek be, folyamatosan újrakapják azt a kva meghívót, és olyan, mintha én küldözgetném nekik többször. annyira ciki, mert az én nevemen kapják meg. és már többször is írtam hogy kapcsolják ki ezt a funkciót, és nem is válaszoltak.
meg amúgyis, nem lehet semmit csinálni azon az oldalon, egy nagy káosz-egyveleg az egész.
szóval én is agyalok, hogy elköltözöm.
ez az esküvői dolog meg... megáll az ész. sznobéria ultra maxíma.

Hajdrák Tímea írta...

Bocsi Laantól, hogy fórumoztunk itt egyet, és köszönöm mindenkinek.

klára írta...

Nyugi Vera gondoltam én is, hogy nem te küldözgeted szorgosan azokat a meghívókat, hanem valami robot :D én nem regeltem be, mert megnéztem az oldalt és kicsit elment a kedvem az egésztől :D Szerintem akárki akármit mond, ez a kép remek, és túlmegy mindenfajta klissén meg minden máson amiről úgy általában szólnak az esküvős képek. Ez már ilyen meta-meta esküvős kép, sokdimenziós dolog, szóval nagy taps. blokkolni kell a fotósportálokat :)

Mácsai Ferenc írta...

Mit szólnátok egy "csoportos" töröltetéshez? Mindenki írna egy levelet, hogy töröljék. Nem egy nagy durranás az az oldal.

laan írta...

Na de már épp' ideje volt egy Hajdrák Timi képnek is az oldalon!
Ha ez kell érte..köszönet a Magyar Fotó Bázisnak!
:D:D:D

laan írta...

Amúgy véleményem mint zulué.

eniko írta...

ne torodj az ilyen oldalakkal. roviden tomoren s igy "megmondva" Nszerre. a fotodra meg --> :D

eniko írta...

(vagy -jere)

H.Z. írta...

Annyi haszna volt, hogy legalább az is látja, hogy még élsz, aki egyébként nem forog a köreidben! ;)

Altnőder Emese írta...

a kép csodás a sztori a szokásos
nagyon szép!

Szilágyi Szabolcs írta...

A kép nagyon tetszik, régebben már láttam máshol.

A Magyar Fotós Bázisnak pedig üzenem, hogy tekintsék meg Váradi Viktor képeit: www.pixeldesign.hu

;)

elmoro írta...

szikkadt szarból kilép az ember, ha már belelépett, nem? :)

félholt a cucc, amikor utoljára jártam arra, rimánkodó emileket küldtek mindenkinek, hogy tegyen már fel valamit. ennyit a "bázis" mivoltáról, mert ha már magát annak nyilvánítja, olyat is kellene nyújtani. vagy legalább nyitott, kedves, kezdeményező és kezdeményezésre vevő, naggggyon csinos csajokkal legyen tele. nőknek persze ugyanolyan hapsikkal. én valahogy ezeket se láttam :) szóval akkor mit is ér, pláne zene nélkül?

ölelmoro