2009-05-09

két ablak















two windows

5 megjegyzés:

Mácsai Ferenc írta...

Jeeeeee!
Nagyon be jön.:)

sisi/ Feltóti sándor írta...

félvakablakok
szia Judit!

ecet írta...

wow! szegény magyarorszàgunk jut erröl eszembe. -metapher-. ne kérdezd miért pont magyarorszàg, miért nem burkina faso. a kettö lassan majdnem ugyan az. hogy miért jutnak ilyen idétlen cuccok az eszembe, annak az oka el van temetve félig a tudatlanomban, de dolgozok rajta: ha lehet, felhozom a javàt :)

ecet írta...

DANA IDÁK
Lent a lensõ lélekuton {Hádesz öblén, [hol a lélek élet - állott (élet - állott, mint az állat) s aspodélosz illatokkal] öblögetve, ablakokba} ablakokba öblögetve, öblögekbe ablakogva és makogva mekegve.
És mekegve és makogva lent a mélybe, 2Ölent az éjbe, hol a kéjbe (éjbe, mélybe, kéjbe, éjbe) Ötven asszony, logarithmus ötven asszony és emelve és kivonva, négyzetekre köbgyökökre, ötven asszony, hetven asszony, százhuszonhét bûnös asszony, ötven órjás amphorába, asfodélosz ötven asszony = bünös asszony, mennyi jött ki, mennyi jött ki.
Százkilencven bûnös asszony, óriási amphorába, 2Öamphorába, rába, rába, rába, majd mekegve, (log) majd makogva, mindörökre, mindhiába, (mert hiába [mind hiába] töltögetve, öblögetve) öblögetve ablakokba, ablagokva, és makogva, öblögekbe2 és mekegve és makogva, 2Öfogjanak meg, fogjanak meg...
(Megfogják.)

juditny írta...

szia sisi!

köszi ecet + mindenki!

.