2008-07-13

War Gamez
















7 megjegyzés:

sisi/ Feltóti sándor írta...

Érdekes sorozat, kissé talányos. Mi ez? Fimforgatás vagy nosztalgia-vérontás?

Névtelen írta...

Egyike a népszerü civil-military showknak. Ez itt nemzetközi. Érdekes több napos talàlkozok eredeti (éles) felszereléssel. Svàjcnak van a legliberàlisabb fegyvertörvénye az egész vilàgon. A milickatona otthon tartja az uniformisàt, municiot és a fegyvert. A romantikus fàma szerint azért van ugy, hogy "az àllam ne fordithassa a fegyvert a nép ellen". A valodi, sokkal kézenfekvöbb ok, hogy egy esetleges mozgositàs gyorsabb mint màshol. A màsodik vilàghàboru ota a svàjci csontjàban ül a félelem az agresszortol. Erröl tarthat mindenki amit akar, csak ne mondja egy svàjci patriotànak ha nem akarja egy életre elvesziteni a szimpàtiàt.

sisi/ Feltóti sándor írta...

Köszi ecet, értem én, és akkor mit keres ott a US Army? Vagy őtőlük nem tartanak?

Névtelen írta...

Sisi, mint iràm elébb "ez itt nemzetközi" show, svàjci rendezésben, svàjci területen a D-Day 55. évforduloja alkalmàbol. Az összes szövetségesek jelen voltak nem csak az amik. A sorozatban làthato egy angol uniformis is. A félelem nem a military show-val kapcsolatos. Ezt a fonalat felejtsd. De azért nagyon rafinàlt volt a kérdés :)

Névtelen írta...

Sissi! Kattinsd a nickemet, làsd a weboldalat. Julius ötödikén és hatodikàn itt volt egy kétnapos rendezvény. Pàr fotot kattintottam ott is, fenn vannak a PP-n. Hogy mire jo az ilyesmi? Nemtom. Olyasmi mint a tengermalac tenyésztés. Van akinek tetszik, van aki nem tud mit kezdeni vele.
Egyébként a muzeum privat kézben van. Az kiàllitott objektumok ajàndékok. A pàncélosokat rendben tartjàk és szervizelik az egylet tagjai, és néha ki is mennek velük egy körre. Na, erröl ennyit diohéjban. Mahlzeit :)

ecet írta...

http://lemil.blog.hu/2008/03/27/kulonlegesek_a_svajci_ejtoernyos

Névtelen írta...

itt még több pikcsör ... nesze`!