2008-06-28

Kicsit parkol

Dunaújváros jó kis hely:)

12 megjegyzés:

Altnőder Emese írta...

tetszik nekem, hogy kicsit ffezel
ez különösen csinos darab

Nagy Zoltán írta...

Hehe
:)
Jó kis bújócska.

BetegSrác! írta...

Csinos város. Megér egy esti vacsit....;)

Katjusa írta...

köszik:))
Emese: nemtom meddig fog tartani, de nőiesen be kell vallanom: megtetszett a dolog. Nagyon:O!
BS: akkor este egy pizza a pálászon;D??

laan írta...

ezt majd sisi megmondja:)
bár szerinte biztosan jó - ha előkerül a kocsmából, ahol a valami elképesztően magas dunaújvárosi teszkósfotósdíját költi :)

Kepes Jozsef írta...

kellemes

Katjusa írta...

remélem, hogy sisi igaz lokálpatrióta módjára fog reagálni...;D
köszi kepesj:)!

sisi/ Feltóti sándor írta...

Ja, előkerültem... -:))
Nagyon jó fotó, és bár ismerem a várost még ebből a perspektívából is, nem tudom hirtelenjében megállapítani, merre is jártál. Valahol a Városháza környékén... talán.

Katjusa írta...

hátöö, én azt nem tudnom merre vagyon az Városháza, ez ottan az Art Café melletti parkoló másik oldalán készült. Egy hirtelen indulatú ismerősünk felmarkolt minket vasárnap délután a fotóstáborban, hogy ugorjunk már el vele Dunaújvárosba, mert van ott egy kis dolga...juteszembe, te hogy bírod a muslicákat:D?

sisi/ Feltóti sándor írta...

Na akkor ott van, ahol mondtam, az art café mellett, átellenben a Városházával. Mikor voltál ott? Talán a múlt héten, mert akkor tényleg röpködtek mindenféle szárnyas tetvek. De ha legközelebb jössz és nem szólsz, akkor komolyan megsértődök. És van közös ismerősünk is, Késmárky Rita az Intercisa Múzeumban.

sisi/ Feltóti sándor írta...

Na most akkor a közös ismerőst tekintve, meglehet tévedtem, Rita ugyanis nem ismer téged, ezt megkérdeztem ma, midőn betévelyegtem a Múzeumba, ahol ő restaurátor. Ellenben ezt a fát lefotóztam, mégpedig az Ibolya virágbolt előtt, és ha jól gyanítom, ezt a szép fűcsomót Yan barátunk kertészmérnök nővére kertészmérnökölte ide. Mert Yan is dunaújvárosi és a nővére is a virágboltból, na meg én is a platánfák ültetése óta.

Katjusa írta...

Ritát én sem ismerem, mert mi csak átfutóban voltunk az Intercisában anno, a nagy háború idején:))...Yan nővérének meg maxi gratula ezekért a növényekért, hát én eldobtam az agyam, ahogy ezek a kis hajcsomók kiálltak a földszínből;D!! Múlt héten vasárnap voltunk, teljesen váratlanul, dehát nem is tudom, hogy tudtunk volna értesíteni jöttünkről? Egyébként tervezzük még a visszatérést, mert ez a kirándulás nagyon rövidre sikerült, viszont a város -úgy érezzük- tartogat számunkra még sok szeretnivaló képeket:)..