2008-01-12

-A következő gondolatok régóta kavarognak bennem, és mostanra talán letisztultak annyira, hogy verbálisan, illetve képileg közöljem ezeket.
Vajon mennyire vagyok Én (az első személy itt egy általános Egyént jelent, tehát nem tömeget) részese annak, hogy mi zajlik körülöttem? Mennyire tudom befolyásolni mindazt, ami körülöttem változik? Függ-e tőlem a környezetem változása? Vajon bele tudok-e szólni abba, hogy milyen környezetben él(j)ek (jelen esetben a környezetet a tágabb, akár négyzetkilométerekre kiterjedő területre értem)? Tudok-e valamit tenni a környezetem pusztulása ellen, vagy Én csak bábként vagyok jelen ezekben a nagyobb volumenű kérdésekben? Környezetemet rombolom? Van-e lehetőségem építeni azt?
Ezekre a kérdésekre keresek, s talán találok is választ a képeimmel. (ezek még csak vázlatok, kezdetleges próbálkozások)

6 megjegyzés:

Kepes Jozsef írta...

ki, ha nem te?

(a képek nagyon jók)

laan írta...

vázlatos XXXL

sisi/ Feltóti sándor írta...

Nagyon jó kis fotók ezek. Kifejezőek, de az az érzésem, ilyenfajta konkrét analízisre nem alkalmasak, mint amilyenekre rákérdeztél a kommentben, mivel hatásuk sokkal közvetettebb mechanizmusokon keresztül érvényesülhet. Ám ezek a közvetett mechanizmusok sokféle új jelentéssel gazdagíthatják az általad tudatosított üzenetet. Elindítottál egy jelentés labdát. Talán nem akad el, mert van benne lendület.

altnőder írta...

jóképek!

BetegSrác! írta...

Nekem az utolsó a legjobban. A fények nagyon odavágnak.

Vedres Ági írta...

a képek beszélnek - tetszik a "hűvös kékség"